Turlistan

Här kan du berätta för omvärlden när du ska bege sig på en mc-tur någonstans. Kort eller lång tur spelar ingen roll. Ska du åka på afrikatour och vill ha en färdkamrat - skriv det, ska du åka till Iggesund och ta en glass - skriv det.

Inlagda turer plockas automatiskt bort när datumet för turen är passerat.

Vill du hänga på? Skriv ditt namn i rutan som finns vid varje inlagd tur och klicka sedan på "Skicka". Anmälan är inte bindande, listan på folk som vill hänga med ska bara ses som en intressemätare och inget annat.
Det är upp till alla som är intresserade av att följa med på en tur att själva ta kontakt med den som står för turen. Den som står för turen får inga automatiska mail eller liknande, så han/hon måste själv hålla koll på sajten för att se om några anmälningar har inkommit.

Prata med varandra! Det är ganska trevligt ibland.


Just nu finns det 1 tur inlagd.

Inlagda turer
FIM Rally

Namn: Guzzileffe
Turdatum: 2019-07-29 07:00

Årets FIM rally i år i Danmark närmare bestämt i Roskilde, Intresserad att åka med, hör av er till Leif. Anmälan ska vara inne före 28/3
Vi är sugna...
Ingen anmäld än.
Skriv in ditt namn här om du vill hänga på!


Lägg in en ny tur i listan

 

Namn:

 

E-postadress:
 • Fyll i uppgif(terna så exakt som möjligt. Viktigt att ha med är naturligtvis turens destination och var ni ska träffas nånstans.

 • Ange gärna ungefär hur lång turen är och hur lång tid den kommer att ta. Ibland har ju folk andra saker att göra än att åka motorcykel(!?)

 • Lägg gärna in uppgif(ter om vem undrande ska kontakta. Tänk dock på att om du lägger in ett telefonnummer eller en adress kan vem som helst på Internet se det. Använd till exempel ditt mobilnummer istället för hemnumret om detta skrämmer dig.

 • Den funktion som visar e-postadresser på den här sajten försvårar för illvilliga datorprogram att snappa upp din e-postadress, så att skriva in sin e-postadress här får nog anses som ganska säkert (inga 100-procentiga garantier kan dock utlovas).

 • Om du behöver ta bort ditt inlägg i turlistan i förtid måste du kontakta webbmaster
 • Turdatum:
  Månad: Dag:
  Klockan: :
  Rubrik:
  Resmålsbeskrivning:

  Säkerhetsfråga:
  Jo, nu har minsann spambotarna gett sig på den här sidan också. Skriv in namnet på den hojtillverkare som tillverkar modellen Fireblade. Börjar på h och slutar på onda :)